Steltloper

Jouw complete (t)huis in sfeervol Zevenhuizen

Regio 
Groningen
Aantal 
8
Beschikbaar 
0
Project types 
Rijwoning
Bouwjaar 
2023

Aan de oostzijde van het dorp Zevenhuizen realiseren wij aan de Tureluur zes rijwoningen en twee halfvrijstaande woningen in de nieuwe woonwijk Zevenhuizen-Oost. Zevenhuizen ligt in het prachtige coulisselandschap van de Groningse gemeente Westerkwartier. Het jonge dorp telt ongeveer 3000 inwoners. Het aanbod aan voorzieningen is ruim en divers, vers brood en gebak haal je gemakkelijk bij de lokale bakker en voor je boodschappen kun je terecht bij de supermarkt in het dorp. Bovendien heeft het dorp een peuterspeelzaal, basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Voor het dichtsbijzijnde winkelcentra kan er een uitstapje worden gemaakt naar het nabij gelegen Leek. Om te genieten van de natuur kan je terecht in eigen regio bij de verschillende natuur en bosgebieden. Het dorp ligt ten midden van de driehoek Groningen-Drachten-Assen. Alle drie de steden zijn in ongeveer een halfuurtje te bereiken met de auto.

De architectuur van deze woningen staat voor stoer, fris en geraffineerd. Deze drie kenmerken komen terug in de combinaties van de gevelkleuren, dakpannen én metseldetailleringen. De stoere No-nonsense kleurverdeling van het ontwerp geeft de woningen een duidelijk herkenbaar karakter ende witte dakranden en kozijnen geven het ontwerp een frisse uitstraling. Door op de juiste plaatsen metselwerkdetailleringen en betonelementen aan te brengen, wordt de woning geraffi neerd en is de woning voor nu, maar ook voor de toekomst aantrekkelijk. 

In het ontwerp van de woningen hebben we rekening gehouden met duurzaameid en kwaliteit van materialen en bouwdetails. Uiteraard voldoen deze woningen aan de laatste normen van energiezuinigheid en worden ze voorzien van een bijzonder comfortabel verwarmingssysteem met vloerverwarming en koelfunctie. Door het gebruik van hoogwaardige kunststof kozijnen met draai-kiep-ramen en geprefabriceerde kunststof goten en windveren krijgt de woning niet alleen een mooie uitstraling, maar is de hele buitenkant onderhoudsarm. Schilderwerk aan de gevel behoort bij deze woningen tot het verleden.                                                                                     

De woningen zijn inclusief:
- vloerverwarming en topkoeling begane grond en verdieping
- vloertegels in het toilet en de badkamer
- spuitwerk op alle plafonds (excl. meterkast, techniekkast zolder)
- wandtegels in het toilet en de badkamer
- complete keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven, kookplaat en afzuigkap
- sanitair (vrijdragend wandcloset, fonteintje, wastafel en douchecombinatie)
- duurzame en onderhoudsarme materialen, zoals kunststof kozijnen en goten
- verlichting bij de voordeur
- houten schuur met veranda *bouwnummer 7-8
- geschakelde houten schuur *bouwnummer 1-6

Wil je graag wonen in een complete nieuwbouwwoning ten midden van het Groningse coulisselandschap, op een centrale locatie en met de basisvoorzieningen in eigen dorp? Kies dan voor wonen aan de Tureluur te Zevenhuizen!

 

 

Bouwnummer WoningtypekaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Verkocht
02Verkocht
03Verkocht
04Verkocht
05Verkocht
06Verkocht
07Verkocht
08Verkocht

Updates

Update

Start bouw

Nu in verkoop

Binnenkort in verkoop

Inschrijving gewonnen

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy