't Hoekhús

Royaal wonen aan de karakteristieke Hermanawei in Minnertsga?

Regio 
Friesland
Aantal 
1
Beschikbaar 
0
Project types 
Vrijstaand
Bouwjaar 
2021

Aan de noordoostzijde van Minnertsga bevindt zich de nieuwbouwwijk Groot Hermana. Hier ervaar je het dorpse gevoel gecombineerd met de weidsheid van het Friese landschap. Op de hoek van Hermanawei en de Almasingel wordt een royale vrijstaande woning gebouwd met een tuin op het zuidwesten. In de tuin wordt een berging met veranda gerealiseerd, zodat je het hele jaar door kunt genieten van de zon en van je tuin.                                                                               

De architectuur van de jaren ‘30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kap, royale overstekken, mooie metselwerkdetails en een gevelcompositie met witte kozijnen met vakverdeling. Dit huis staat op een bijzondere plek in het dorp aan de hoofdstraat maar ook vooraan in het nieuwbouwplan Groot Hermana. Met een fraaie uitbouw bij de entree is dit een bijzondere hoekwoning met het karakter van een echte jaren ‘30 woning en de uitstraling van een moderne woning. Dit hoekhuis verbindt de nieuwe wijk met het oude dorp.

Minnertsga telt ruim 1.750 inwoners en heeft onder andere een supermarkt, twee basisscholen en een breed assortiment aan sportvoorzieningen. Het dorp ligt op een paar kilometer afstand van de Waddenzee waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een wandeling of fietstocht langs de zeedijk. Op tien minuten afstand ligt de snelweg en in twintig minuten rijd je naar Leeuwarden. 
 
Waarom wonen in Minnertsga?
✓ Vrijstaand en royaal wonen
✓ Royale kavel van 719 m2!
✓ Inclusief vrijstaande berging met veranda
✓ Inclusief inpandige bijkeuken
✓ Inclusief warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming én -koeling
✓ Voldoet aan nieuwste kwaliteitseisen
✓ Ruime keuze aan opties
✓ Mogelijkheid tot levensloopbestendig 
✓ Dorps en natuurrijk wonen, maar met alle voorzieningen nabij
 
Met de unieke ligging van het huis, de basisvoorzieningen in je eigen dorp, de natuur om de hoek en een geschikte ligging ten opzichte van de snelweg en de stad woon je in Minnertsga goed!

 

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Verkocht

Updates

Oplevering

Uit de steigers

Hoogste punt

Start bouw

Start verkoop

© Copyright 2024 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy