Wetterwylch type IJlst

Statig en comfortabel wonen in waterrijk Wiarda

Regio 
Friesland
Aantal 
6
Beschikbaar 
0
Project types 
2-onder-1-kap
Aantal dagen tot oplevering

TYPE IJLST, STATIG EN COMFORTABEL WONEN

De Wetterwylch is misschien wel het mooiste plekje in de wijk Wiarda. Aan de rand van Leeuwarden ervaar je de rust en gemoedelijkheid van een dorp en het gemak van de stad op steenworp afstand.

De hoge gootlijn en verticale geleding geven dit woningtype een statige uitstraling. De woningen bieden veel woonruimte op de begane grond maar zeker ook op de verdieping en op de zolder. Met een pakket aan opties kan je de woning nog ruimer maken en helemaal afstemmen op je eigen woonwensen.

De ligging van deze woningen draagt bij aan de royale kwaliteit met voor de woningen een stoep en een grote groenzone en aan de achterzijde een royale tuin op het zuid-westen direct gelegen aan het water. Via een afsluitbare steeg kan je met je fiets naar je fietsenberging.

De witte kaders rondom de donkergekleurde kozijnen en de witte gootlijn geven de woning een klassiek karakter. Met het toepassen van verschillende kleuren, details en kozijnen is iedere woning uniek. Alle onderdelen van deze woningen zijn met zorg ontwikkeld zodat de woningen tot in het kleinste detail de sfeer van het waterdorp ademen. Daarbij zijn we niet voorbij gegaan aan de hedendaagse eisen die je mag stellen aan een comfortabel huis. Dit resulteert in een bouwtechnisch hoogwaardig huis met minimaal onderhoud, met kunststof kozijnen en goten van hoge kwaliteit. Met deze ingrediënten hebben we een ontwerp gemaakt dat voldoet aan de hedendaagse kwaliteit met het karakter van weleer.

Bouwnr. TypeKavelopp.Woonopp.V.O.N. PrijsStatus
1Half vrijstaand220 m2123 m2Verkocht
2Half vrijstaand207 m2123 m2Verkocht
3Half vrijstaand207 m2123 m2Verkocht
4Half vrijstaand207 m2123 m2Verkocht
5Half vrijstaand207 m2123 m2Verkocht
6Half vrijstaand207 m2123 m2Verkocht
© Copyright 2021 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy