Windroos

Royaal wonen in stijlvol Gorredijk

Regio 
Friesland
Aantal 
4
Beschikbaar 
2
Project types 
vrijstaand
Bouwjaar 
2023

Aan de zuidoostzijde van Gorredijk realiseren wij aan de Berend Wapstrastrjitte vier royale vrijstaande woningen met een tuin op het zuidwesten. 

Op een bijzondere plek in de woonwijk, omzoomd door groen, worden deze vier unieke woningen gerealiseerd. Door een gezamenlijke beeldtaal vormen ze een eenheid maar door specifieke uitvoeringen ontstaan er verschillende woningen. De woningen zijn uniek doordat in de basis al is gevarieerd met zijbeuken, entreepartijen en dakkapellen. Ook in baksteen kleur is er in de basis verschil gemaakt. Een kenmerkend beeldelement is de erker aan de voorkant. Ook de repetitie van verticale kozijnen en uitstekende penanten geeft de woningen een eigentijds karakter. Voor deze ruime woningen hebben we enkele opties ontwikkeld die de woningen nog royaler en completer maken. Geheel passend in de stijl kan je de woningen verlengen, voorzien van extra kozijnen of levensloopbestendig (bouwnummer 2 & 4) maken. Eenmaal opgeleverd zullen deze vier woningen een overtuigend voorbeeld vormen van eenheid in verscheidenheid.

Gorredijk is een levendig dorp met ongeveer 7500 inwoners. Het dorp heeft een gezellig centrum met een groot winkelaanbod en verscheidene restaurants. Genoeg aanbod voor een dagje uit in eigen dorp. Gorredijk heeft daarnaast verschillende basisscholen, een middelbare school, een zwembad en een ruim aanbod aan sportverenigingen. Binnen tien minuten rijd je van Gorredijk de snelweg op, richting Groningen, Heerenveen of de afsluitdijk. Op steenworpafstand van Gorredijk ligt een groot natuurgebied met heide, bos en water. Zo kan je vanuit huis heerlijke wandel- en fietstochten maken en genieten van de Friese natuur. 

Wil je graag royaal wonen, met alle voorzieningen in eigen dorp, de snelweg vlakbij én de natuur op steenworpafstand? Kies dan voor wonen aan de Berend Wapstrastrjitte in Gorredijk.

BouwnummerWoningtypeKaveloppervlakteV.O.N. prijsStatus
01Vrijstaand511 m2€ 608.400,00Beschikbaar
02Verkocht
03Vrijstaand511 m2€ 568.400,00Beschikbaar
04Verkocht

Updates

Nu in verkoop

© Copyright 2022 TOECK B.V. | Disclaimer | Privacy